Thaise curry met rundvlees en kokosboontjes

Posted by admin On oktober - 6 - 2010

Thaise curry met rundvlees en kokos boontjes
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Bereidingstechniek: Roerbakken

Bereiden

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.

Sperziebonen schoonmaken en halveren. Sperziebonen in kokosmelk in 7 min. beetgaar koken. Bosuitjes in grove stukken snijden. Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden. In wok olie verhitten.

Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min. roerbakken.

Currypasta erdoor scheppen en 2 min. meebakken.

Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min. verhitten.

Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen.
Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.

Ingrediënten
300 g basmatirijst
600 g sperziebonen
1 blik kokosmelk (400 ml)
3 bosuitjes
3 tomaten
3 eetlepels zonnebloemolie
 rundvleesreepjes naturel (ca. 400 g)
3 eetlepels Thaise groene curry pasta (pot  a 225 g)

Dit artikel is geplaatst onder de categorie:Recepten

Geef een reactie



Poll

Welke Oosterse keuken vind je het lekkerst?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...