Thaise curry met kip

Posted by admin On oktober - 6 - 2010

Thaise curry met kip
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingstechniek: Roerbakken

Bereiden

Rijst  volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilet in reepjes snijden. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen en in reepjes snijden. Olie in wok verhitten en kipfilet rondom bruinbakken.

Paprika, ui en roerbakmix toevoegen en 2 min. bakken.

Curry pasta  en kokosmelk  toevoegen, aan de kook brengen en 6 min. zachtjes laten koken.

Rijst over vier borden verdelen. Curry op rijst scheppen.

Ingrediënten
rode curry pasta
kipfilet (ca. 350 g)
300ml kokosmelk
2 uien
gele paprika
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
Pandanrijst

Dit artikel is geplaatst onder de categorie:Recepten

Geef een reactie



Poll

Welke Oosterse keuken vind je het lekkerst?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...