Rode Curry

Posted by admin On augustus - 25 - 2009

Rode Curry
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstechniek: Wokken

Bereiding

Bak de kipfilet met de kruidenpasta (evt. met olie) op een matig vuur lichtbruin.

Voeg de kokosmelk toe.
Voeg de babymaïs toe en laat het geheel 10 – 15 min zachtjes doorkoken tot de saus de gewenste dikte heeft.

Voeg 5 minuten voor het einde de halve komkommer toe.

Smaakvariant
Gebruik in plaats van komkommer en babymaïs andere groenten zoals aubergine, paprika, of bamboescheuten (uit blik, afgespoeld met water).

Op tafel

Serveer met Pandan rijst

Ingrediënten
250 g kipfilet in stukjes gesneden
200 ml romige kokosmelk
0.5 komkommer
150 g babymais
1 Boemboe rode Curry

(Bron Conimex)Bekijk de afbeelding op ware grootte

Dit artikel is geplaatst onder de categorie:Recepten

Geef een reactie



Poll

Welke Oosterse keuken vind je het lekkerst?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...